Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć!
1. Ile masz lat?
23
2. Twój wzrost.
170cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna.
Najniższa 44kg
Najwyższa 61kg
Obecna 57kg
4. Twój cel.
Chciałabym znów wrócić do 44kg.
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie, a jak wygląda teraz? Jak długo się odchudzasz? Podaj swój zwyczajowy przedział kaloryczny.
Zaczęło się od zdrowego odżywiania,ćwiczeń i rzucenia cukru z dnia na dzień.Tak poleciały pierwsze 3kg w kilka dni.Czarna kawka i przegotowana woda z cytryną z rana to obowiązek.Doszło coraz więcej ćwiczeń,jedzenia coraz mniej ale zdrowo.Zazwyczaj jem 800-950 kcal na dzień.
6. Czym dla Ciebie jest "pro ana"?
Stylem życia,,sposobem na wyrażanie siebie,dążeniem do perfekcji.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś/chciałbyś na nie wnieść?
Wsparcia w trudnych chwilach.Chętnie pomogę z dobraniem odpowiednich ćwiczeń dla każdej/go z nas.I również oferuję wsparcie.
8. Czy już kiedyś byłaś/eś zarejestrowana na forum o podobnej lub takiej samej tematyce? Jeśli tak, co sprawiło, że już do niego nie należysz?
Tak.Kiedy byłam w technikum i miałam nacięższy okres w życiu.Tutaj na tym forum też już raz byłam i zostałam wyrzucona za brak aktywności.Miałam problem z odzyskaniem hasła.Nikt nie odpisał w tej sprawie,wiec uderzam jeszcze raz z nowym.Stare było skinnyseal.Będę wdzięczna jeśli przyjmiecie motylki ponownie,bo bardzo na tym zależy.
9. Opowiedz coś o sobie
Nazywam się Karolina.Mam 23 lata.Uwielbiam Norwegię (ich język i kryminały również).Gram na gitarze elektrycznej.Śmieję sie jak głodna foka(stąd przezwisko foka i pomysł na nazwę)
Tutaj w pytaniu 5 nie dopisałam,ale zaczęłam się odchudzać w technikum startując z wagą 58kg,a kończąc na 44kg co trwało kilka miesięcy.Było ciężko ale trzymałam to jak nadłużej.Potem zostałam zmuszona by jeść normalnie i musiałam odpuścić.Rok wstecz także dobrze mi szło przez pare miesięcy,gdy miałam jeszcze dwie prace ale organizm był na skraju wyczerpania.Powracam do tamtej wagi ponownie od tygodnia.
Jak głodna foka? ;D oj, korcisz aby poznać ten śmiech masz jakieś zdjęcia z czasu 44kg? Przy takim wzroście i wadze musiałaś być kruszonką
W pracy mają już go dość xd
A co do fotki to przepadła mi.Miałam w starym telefonie,który zalałam..
Jak ponownie uda mi się dobrnąć do tej samej wagi,wrzucę fotkę
Jak ponownie uda mi się dobrnąć do tej samej wagi,wrzucę fotkę
Trzymam za słowo!
Co do śmiechu, to wyszło, że pogodną śmieszką jesteś skoro mają dość
Nie wiem ile zajmie to czasu,ale warto będzie czekać
I tak,miła,pogodna ze mnie foczka
Da sie zauważyć
A przyszła do Ciebie już ta straszna bestia zimowa? ;> u mnie na Śląsku tyle śniegu, że zapraszam na :"Ulepimy dziś bałwana"
JA z Wrocławia. I właśnie teraz z okna widzę jak sie rozhulała bestia.Gdzie przed chwilą było ciepło na dworze i nic nie sypało
Szykuj sanki! Cały tydzień ponoć ma sypać i być chłodno. Jak jeździsz samochodem, a nie masz opon zimowych to lepiej się zaopatrz.
U nas była beka z tej zimy, a przyszło co do czego i został taniec na lodzie. Dosłownie.
Znaczy wszędzie komunikacją miejską jeżdżę.
To masz milion problemów z głowy przy komunikacji miejskiej jedynym minusem jest oczekiwanie i ewentualne opóźnienia
Autobus do pracy zazwyczaj albo mi ucieknie jak przechodze na światłach,albo opóźiony albo nie przyjedzie xddd
Dlatego wychodze 1,5wcześniej przed zmianą,żeby być wcześniej,przebrać się i na spokojnie zapalić
O Boże.. xD jest taka apka mobileMPK i tam możesz sobie wgrać rozkład z Twojego miasta/przewoźnika i jak coś to masz info czy autobus jest spóźniony i o ile
W jak dojade,często są przejazdy live i pokaże dokładnie.
Ano wlasnie! Zapomniałam też o tym ;D
Środa wolna w końcu
Strony: 1