Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1

1. Ile masz lat?
Mam 21 lat:)
2. Twoj wzrost
172cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
Najniższa:48kg
Najwyższa:64kg
Obecna:60kg
4.Twoj cel
50kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Również, często mam napady i jem bardzo dużo, później przez pare dni malutko, ale ogólnie staram się nie przekraczać 500/600kcal
hejka, potrzebuje wsparcie w swojej drodze ku wymarzonej sylwetce, mam nadzieje ze tutaj je znajdę!:)

Heloł! Wsparcie tutaj znajdziesz na 100%
A kiedy zwykle masz napady?

Hejka!:)
Napady najczęściej pod wieczór, potrafię jeść bardzo mało cały dzień i nawet jak nie odczuwam głodu a przychodzi wieczór to się rzucam na jedzenie. Często tez jak jem malutko kilka dni ale to normalne raczej, że wtedy jest większe prawdopodobieństwo
hejka, potrzebuje wsparcie w swojej drodze ku wymarzonej sylwetce, mam nadzieje ze tutaj je znajdę!:)

Nie nudzi Ci się wieczorami?
może to trochę z tym związane?

może to tez tego kwestia haha chociaż zazwyczaj właśnie wieczorami z pracy wracam i jak już w domu jestem to nie mam siły żeby coś robić i zająć głowę, ale mogę spróbować, może zadziała:)

U mnie było podobnie jak siedziałam w domu z dzieckiem. Od momentu jak wstaje o świcie i jestem zagoniona niczym dzika świnka, wracam do domu to padam ja pysk i jedzenie to ostatnia rzecz o której myślę ![[dblpt]D](http://www.motylkowyswiat.4ra.pl/upload/4ra_pl/motylkowyswiat/smilies/[dblpt]D.png)
Tylko pamietaj że przy biernej aktywności jak TV czy cuś to ciągnie do jedzenia. Najlepiej zaangażować mózg do roboty ![[dblpt]D](http://www.motylkowyswiat.4ra.pl/upload/4ra_pl/motylkowyswiat/smilies/[dblpt]D.png)

dobra to zobaczymy jak dzisiaj będzie, zajmę się czymś jak wrócę z pracy i dam
znać czy się udało bez napadu!:)
Strony: 1