Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat?
24
2. Twój wzrost.
164 cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna.
47, 58, 55
4. Twój cel.
47 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie, a jak wygląda teraz? Jak długo się odchudzasz? Podaj swój zwyczajowy przedział kaloryczny.
Odchudzam się od 17 roku życia. Miałam bulimię w 2020 roku i podobne ataki na przestrzeni lat ale aktualnie już kontroluję ilość spożywanych kalorii. Gdy ważyłam 47 kg, spożywałam ok. 500 kcal, teraz oscyluję pomiędzy 800-1000 kcal.
6. Czym dla Ciebie jest "pro ana"?
Perfekcja, doskonałość, wyważenie, lekkość, skrupulatna kontrola w granicach rozsądku by nie doprowadzić się do choroby, skrajnego wychudzenia czy śmierci.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś/chciałbyś na nie wnieść?
Motywacji i wsparcia, również inspiracji i ludzi, którzy będą walczyć razem ze mną o doskonałą sylwetkę.
8. Czy już kiedyś byłaś/eś zarejestrowana na forum o podobnej lub takiej samej tematyce? Jeśli tak, co sprawiło, że już do niego nie należysz?
Nie byłam, nigdy nie znalazłam aktualnego i czynnie działającego forum o tej tematyce.
9. Opowiedz coś o sobie [dblpt])
Jestem studentką teologii, wcześniej studiowałam aktorstwo i grałam. Zajmuję się fotomodelingiem, fechtunkiem (walką mieczem), fire show, rekonstrukcją historyczną średniowiecza. Zakochana w Jezusie, ruchu, naturze, Szkocji, Irlandii, Skandynawii i fantasy Codziennie trenuję.
Strony: 1