Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. 29
2. 175
3. Twoja waga: 52, 120, 74
4. 53
5. Odchudzam się od dziecka. Przeszłam wszystkie metody odchudzania się, włącznie z operacją. Obecnie dieta wysokobiałkowa, nisko węglowodanowa, średnio tłuszczowa. Białka dziennie minimum 60 g. Kalorie od 500-1100
Zazwyczaj 800-900 kalorii w dobre dni.
6. Ana jest częścią mojego życia. Od 5 lat jestem motylkiem.
7. Potrzebuje wsparcia. Wszyscy uważają, że mam już idealną figurę. Jednak nie jest to prawdą. Gdy patrzę w lusterko wiem co widzę.
Jestem w stanie wnieść mnóstwo energii. Codziennie chodzę na siłownię, możemy wspólnie ćwiczyć i się motywować.
8. Tak, zamknięcie forum.
9. Lubię ćwiczyć. Codziennie chodzę na siłownię siedzę tam około 2-3 h a potem jeszcze idę na basen rozmasować mięśnie, czasami popływać Obecnie walczę o swoją figurę. Przeszłam operację zmniejszenia żołądka. Nie czuję głodu od pół roku. Często zapominam jeść, ale w większości sytuacji po prostu nie chcę bo wiem, że to oddali mnie od idealnej figury. Pracuję na 3 zmiany, mam 2 kochane psy (Rokusia 12 miesięcy owczarek niemiecki i cocer spaniela 7 lat
). W czasie wolnym śpiewam ćwiczę, spaceruje, słucham muzyki. Staram się zadbać o siebie.
Jak coś mogę napisać więcej na razie nie wiem co jeszcze chcielibyście wiedzieć.
Wiadomość dodana po 04 min 23 s:
Dzisiaj zjadłam 2 pierogi, 2 paluszki serowe, 3 łyżki jajecznicy, wypiłam oshee i cocacole zero. Cwiczenia: siłownia 2,5 h (cardio 45 minut, siłowe około 1 h, streching około 45 minut) spacer około 6 km.
Strony: 1