Aktywne Forum Pro Ana 2020

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

REKRUTACJA TRWA. ZAPRASZAMY!

#1 2025-04-30 03:16:44

Oxic
Nowy motylek
Liczba postów: 1
Aktualna Waga: 69
Docelowa Waga: 45
BMI: 20.7
Dieta: Wegetariańska (1200kcal / 24h)
Wzrost: 184
LinuxFirefox 137.0

Hejka (formularz rekrutacyjny)

1. Ile masz lat?
* 19 (
* rocznik 2005

2. Twój wzrost.
* 184cm

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna.
* 64
* 96 (2018)
* 69

4. Twój cel.
* 45

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie, a jak wygląda teraz? Jak długo się odchudzasz? Podaj swój zwyczajowy przedział kaloryczny.
Zasadniczo moja świadoma przygoda z odchudzaniem zaczęła się w 2019 roku. Proces, jaki został przeze mnie podjęty, można powiedzieć, że zakończył się jako takim sukcesem, nie mniej w trakcie znalezione zostały przeze mnie informacje o istnieniu pro-ana. Na tyle mi się to spodobało, iż postanowiłem również spróbować swoich sił. Koniec końców zostałem zmuszony do zerwania więzi z motylkowym światem około 2021, kiedy praca zdalna matki doprowadziła do wyjścia moich (jak to zostało określone) "problemów" na światło dzienne. Tak więc poniekąd nie ze swojej woli zaliczyłem przerwę do około 2023, kiedy to sytuacja ponownie pozwoliła mi do powrócenia na motylkową ścieżkę. Nie mniej nie byłem już 100% motylkiem, a pro-ana przekształciła się poniekąd w pro-mia, przez co moja waga oscylowała w okolicy 70 kg, zamiast iść w dół. Jeżeli chodzi o aktualny przedział kaloryczny, to krąży on w okolicach 1200 - 1400 kcal dziennie. Nie stosuje diet typu ABC, czy podobnych, staram się trzymać kaloryczność w tych (na razie) ryzach, oraz od 18 roku życia jestem wegetarianinem.

6. Czym dla Ciebie jest "pro ana"?
Hmm, dobre pytanie, nie sądzę, aby była na nie jedna prosta odpowiedź. Poniekąd z pewnością sposobem odżywiania, chociaż to podejście bardzo powierzchowne. Również postawą, a może bardziej społecznością osób o podobnych celach i ideałach.

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś/chciałbyś na nie wnieść?
Marzy mi się możliwość swobodnej rozmowy na tematy związane z aną, bez oceniania tej postawy jako negatywnej, jak ma to miejsce w przypadku takowej rozmowy z "nie-motylkiem". Sam również postaram się być dobrą oraz wspierającą osobą do dyskusji.

8. Czy już kiedyś byłaś/eś zarejestrowana na forum o podobnej lub takiej samej tematyce? Jeśli tak, co sprawiło, że już do niego nie należysz?
Niestety, to mój pierwszy raz. Kiedy zaczynałem się zajmować pro-aną, byłem na to zbyt nieśmiały, a potem niestety wiele forów się zawijało.

9. Opowiedz coś o sobie [dblpt])
Z ciekawszych, i może mniej dietetycznych kwestii, mogę wymienić, że jestem FemBoy-em. Poza tym zajmuję się programowaniem, elektroniką, drukiem 3D, Linuxem oraz obróbką laserową. Aktualnie najwięcej pracuję z Pythonem oraz JS. Lubię też bardzo dziwne rozwiązania techniczne jak modowanie chromebooków. Miałem też parę ciekawych doświadczeń z inżynierią odwrotną i skanowaniem 3D.

<h1>Thanks, and have a nice day!</h1>

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
AKTYWNE FORUM PRO ANA 2020

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wysokiej jakości Kredensy z drewna litego dębowego lakier wosk okucia | https://www.przeprowadzkinortrans.pl/ | fotobudka 360 kraków | skup samochodów legionowo | przyjdź zobacz witaj w naszym sklepie Serwis laptopów warszawa tyylko u nas frytki z makaronem i tak dalej